Колектив Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України щиросердно вітає освітян з Днем працівника освіти!

Шановні колеги!

Щиро вітаємо вас із Днем працівника освіти! В умовах воєнного часу це свято має особливий контекст. У цей складний час, коли український народ героїчно боронить незалежність та територіальну цілісність нашої держави, веде боротьбу за свою незалежність, роль Учителя набуває визначальної ваги.

Шановні освітяни!

Своєю щоденною наполегливою працею Ви формуєте нову генерацію свідомих, сильних та вільних українських громадян і робите неоціненний внесок у майбутнє України як потужної європейської держави. Ваша відданість, мужність та непохитність наближають Україну до перемоги.

Дозвольте висловити глибоку повагу та щиру вдячність за вашу працю, професіоналізм, терпіння і стійкість. Бажаємо вам міцного здоров’я, незламної сили духу, натхнення в усіх починаннях та успіхів у щоденній праці. Нехай кожен день відкриває нові можливості й перспективи. Нехай здійснюються всі ваші плани і мрії, а доля дарує щасливі миті та відкриває нові горизонти.

Тримаємо освітній фронт! Разом до перемоги!