День Знань у Ліцеї «Прем’єр»

Першого вересня 2023 року відбувся успішний старт нового 2023-2024 навчального року в Ліцеї «Прем’єр» м. Києва під гаслом: «Кавунове свято вільних, незламних, незалежних».

Чудове яскраве і святкове дійство не залишило нікого байдужим: ні ліцеїстів, ні цілих родин учнів, ні педагогів, ні друзів-партнерів. Лейтмотив упродовж усього свята – висловлення захоплення сміливістю херсонських учителів і здобувачів освіти, вдячність Захисникам України, підтримка хвилі незламності – через проникливі вірші, оригінальну перекличку класів у формі загадок для кожного, пісню директора ліцею Тетяни Дюкаревої, яку вона виконувала з маленькою ліцеїсткою, виступ першокласників та подарунки від персонажа Кавуна, хвилину мовчання, голуба, як символа миру. Особливо хвилююче було чути шкільний дзвоник двох первачків і полковника Ігоря Володимировича Хорта, який здійснює підготовку бійців муніципальної охорони м. Києва. Такий потужний тандем – своєрідний символ надії і запоруки вдалого старту та переможного навчального року для всієї шкільної родини та рідної неньки України.

У відзначенні Дня Знань у ліцеї «Прем’єр» – нашого партнера брала участь завідувачка відділу економіки та управління загальною середньою освітою, кандидат педагогічних наук, заслужений учитель України, президент Асоціації керівників шкіл України Олена Онаць, яка, за дорученням керівництва, вручила педагогічному колективу Почесну грамоту Інституту педагогіки НАПН України.