Міжнародний онлайн перформанс “Мир Україні! Мир світу!” Online performance “Peace to Ukraine! Peace to the World!”

 10 червня 2022 року відбувся дуже важливий для усіх нас у цей такий складний час онлайн захід – Міжнародний перфоманс “Мир Україні! Мир світові! на підтримку нашої Батьківщини у війні з російським агресором, а також висловлення подяки усім зарубіжним друзям, громадянам інших країн, за підтримку України “Світе, дякую!”. Ініціатором і організатором була Наталія Дніпренко, режисер кафедри режисури КНУТКіТ ім Карпенка-Карого.

Співорганізаторами заходу виступили: Інститут педагогіки, відділ економіки і управління ЗСО, та Асоціація керівників шкіл України. У підготовці та презентації Міжнародного перфомансу брали участь випускники закладів загальної середньої освіти України – майбутні абітурієнти, режисери телебачення, які справилися успішно з покладеними на них ролями. Захід відбувався у прямому ефірі на сторінці відділу економіки і управління ЗСО та сторінці АКШУ у фейсбуці, а також у фейсбуці та ютуб-каналі КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого.

Здійснена велика і серйозна робота. Творчою групою було надіслано листи в різні куточки світу проханням зняти 2-хвилинні відеоролики на підтримку України. Відгукнулося 17 країн, надіслано 45 міні-фільмів, здебільшого підготовлених мистецькими організаціями і колективами. Чимало кадрів було знято в Україні про наше життя у мирний час і про ті жахіття, які переживають наші громадяни під час війни.

Висловлюємо щиру вдячність усім зарубіжним громадянам, які підтримують Україну і надають нам всебічну допомогу Особлива подяка країнам, які брали участь у Міжнародному перфомансі: Україні, Польщі, США. Хорватії, Німеччині,  Франції, Фінляндії, Італії, Швеції, Румунії, Угорщині, Грузії, Австралії, Домініканській Республіці та іншим. 

Дякуємо нашим організаторам і співорганізаторам, усім учасникам і друзям України. Слава Україні! Україна все буде!