«Тримаємо освітній стрій 24\7 з Україною в серці»

Таким було гасло святкового Дня Знань, яке відбувалося Першого вересня 2022 року в ліцеї «Прем’єр» м. Києва у теплій, родинній, патріотичній,  з любов’ю і смаком створеній обстановці: і в оформленні майданчика, де відбувалося свято, і приміщень всередині закладу, і вбранні директора та всіх співробітників, і, звичайно, учнів. Переважали у одязі синьо-жовті кольори або найрізноманітніші  вишиванки.

Завідувачка відділу економіки та управління ЗСО Інституту педагогіки НАПН України Олена Онаць була делегована  для участі у святковому заході і вручення медалі  Національної академії педагогічних наук України «Леся Українка» директору ліцею Дюкаревій Тетяні Анатоліївні, творчому керівнику-лідеру, ефективному менеджеру, яка разом із своїм колективом активно впроваджує результати наукових досліджень науковців структурних підрозділів НАПН України, зокрема  співробітників Інституту педагогіки НАПНУ, розробляє і застосовує новітні освітні та управлінські технології.  

Ліцей  «Прем’єр»  входить до складу  Столичної академії – сучасного неотехнологічного освітнього холдингу, який об’єднує мережу навчальних закладів для дітей віком від 3-х до 17-ти років. Заклад  працює в режимі  повного дня з різнобічним розвитком дитини, підготовкою до школи (на базі саду), ДПА, ЗНО, виконання Д/З, що дозволяє спрямувати навчально-виховний процес на максимальне задоволення потреб учня.  

Основний  принцип, який сповідується в ліцеї: кожна дитина – це особистість, вона неповторна і обдарована унікальними здібностями. Тому здійснюється чітко спрямована діяльність на індивідуальний інтелектуальний та емоційний, соціальний розвиток кожної дитини, формування лідерів. Для дітей ліцей – це світ відкриттів, де  створюється особлива  атмосфера, яка сприяє активізації бажання вчитися, пізнавати нове і розвиватися. Учні мають можливість: вивчати англійську з носіями мови, німецьку, іспанську; фінансову грамотність з 1 класу та IT- компетентність; цікаву фізику та хімію з 5 класу; мистецтво та хореографію;  отримувати мультипрофільне харчування; ​можливість навчатися за різними формами навчання: сімейного (домашнього),індивідуального, екстернатного, в онлайн та офлайн режимі.