Вебінар «Самооцінювання діяльності закладу освіти: показники і критерії самооцінювання якості освіти у закладі освіти» для директорів та вчителів Київщини

Відділ моніторингу та оцінювання якості загальної середньої освіти Інституту педагогіки НАПН України продовжує серію вебінарів, що започатковані спільно з Управлінням Державної служби якості освіти у Київській області в межах реалізації програми підвищення професійної компететності керівників закладів загальної середньої освіти Київщини з проблеми «САМООЦІНЮВАННЯ ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ». https://www.facebook.com/hashtag/самооцінювання

13 липня 2022 року відбувся другий вебінар на тему:  «Самооцінювання діяльності закладу освіти: показники і критерії самооцінювання якості освіти у закладі освіти» .

Спікер: Тетяна Лукіна – доктор наук з державного управління, професор, головний науковий співробітник відділу моніторингу та оцінювання якості загальної середньої освіти Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України.

Модератор заходу: Лілія Кревська  – начальник управління Державної служби якості освіти у Київській області.

У заході взяли участь понад 60 директорів закладів загальної середньої освіти та їх заступників.

Учасники заходу обговорили концептуальні та процедурні питання визначення переліку показників і критеріїв для здійснення самооцінювання результатів діяльності закладу освіти, з’ясували найбільш проблемні моменти реалізації цього завдання на рівні школи.

Під час вебінару були презентовані структури моделей показників якості освіти, що використовуються для самооцінювання закладами середньої освіти у європейських країнах та країнах Тихоокеанського регіону.

Слухачі мали можливість отримати відповіді на хвилюючі їх питання щодо визначення показників якості освіти.

Учасники вебінару отримали необхідні методичні матеріали. 

Здобувачі висловили своє задоволення змістом та методикою проведення вебінару, підкреслили високий професіоналізм модератора. Відеозапис вебінару буде презентовано на YouTube каналі Управління Державної служби якості освіти у Київській області.